2014. augusztus 12., kedd

Kiakadtam...

De nem a sok "igénytelen" blog miatt, mint mostanában olyan sokan, ha nem épp azok miatt, akik ezekről a blogokról írnak.
Könyörgöm, ha nem tetszik egy blog, akkor miért a sajátodon vagy egy csoportban kell a másikat kiosztani? Ha véleményt szeretnél írni, akkor ezt annak a bizonyos személynek a blogján tedd!  Oké, hogy segíteni akartok, és elérni, hogy mindenki blogja igényes és olvasható legyen, de mint én is, rengetegen vagyunk kezdők, akik segítségre szorulunk, kérünk kritikát, eligazítást és a nálunk jártasabbak ezt meg is adják. De vannak olyanok, akik ezt a segítséget nem személyenként adják meg, ha nem csak úgy kiakadnak és leírják a véleményüket egy újabb bejegyzésben a saját kis blogjukon, amit a többség úgy sem olvas, szóval nem sokat segítesz vele azoknak, akinek a blogjával gondod van!
Persze itt is van kivétel,  mint mindenhol, aki kedvesen elmondja egyenként minden bloggernek, hogy mit kéne javítania, de sajnos akadnak olyanok, akik azt hiszik, úgy segítenek, ha lehordják a kezdőket...
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy ezentúl senki se merészeljen olyan cikket írni, ahol segítséget szeretne nyújtani, csak azt, hogy ne ez legyen az egyetlen megoldás.
Segítsünk egymásnak, ne csak a saját blogunkat akarjuk fejleszteni és népszerűsíteni egy újabb bejegyzéssel!

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis agymenésem, a véleményeket még mindig szívesen várom!^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése