2014. július 27., vasárnap

Mindig a jó utat választod!

Még ha néha nem is hiszed el, így van!
Talán furcsa ebbe belegondolni, de abban a pillanatban akárhogy is döntesz, az a helyes választás. Talán később, mikor visszatekintesz nem így látod, de akkor már késő. És miért is bánnád meg a döntéseidet, ha abban az adott pillanatban azt találtad helyesnek? Ráadásul még élvezted is!

Velem is sokszor előfordult már, hogy eldöntöttem valamit, de később megbántam. Mostanra már kezdem elfogadni, hogy ez hülyeség! Változtatni már úgy sem tudok az akkori döntésemen, így hát el kell hinnem, hogy ennek így kellett lennie. Az ember a saját hibáiból tanul, szóval ha Te azt a döntésedet rossznak ítélet, csak gondolj bele, hogy így legalább volt miből tanulnod!

Ne rágódj túl sokat a lehetőségeken, csak válassz egyet, mert bármit is választasz, az a Te döntésed és biztos lehetsz benne, hogy az a helyes! És semmi esetre se gondolj úgy a múltadra, az akkori választásodra úgy, hogy "Mi lett volna, ha...?" Hiszen ezzel csak magadat marcangolod, és nem jutsz előrébb! Csak gondold át a helyzetet, pörgesd végig magadban a történteket. Vond le a tanulságot, válogasd ki belőle a szépet és dobd ki a fölösleget. Már is jobban fogod magad érezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése